Як правильно вдарити по Кримському мосту, щоб його пошкодити?

Відповідь на питання, що цікавило багатьох українців, дав військовий експерт Олег Жданов. Зараз, за ​​словами Жданова, важливо спробувати зруйнувати залізничну частину мосту та зробити все для обмеження автомобільного руху ним.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Можливо, навіть дорожній міст не чіпати, а вдарити по транспортних розв’язках – в’їзду та виїзду з мосту – і контролювати їх вогневим режимом. А от залізничне полотно треба пошкодити саме на мосту, тому що на мосту будуть утруднені ремонтно-відновлювальні роботи”, – пояснив експерт.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост