У Мукачеві, пройде майстер-клас з традиційної ляльки

Майстер-клас пройде 19 липня у колишній трикотажній фабриці, яку нині перетворюють на громадський простір.

дай оголошення в газету Закарпатські ОГОлошення дзвони • 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово дзвони • 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Про це повідомила журналіст Тетяна Когутич.

«Друзі, запрошую на майстер-клас з традиційної ляльки в Стара трикотажка – простір крафту (Мукачево) – 19 липня 19 година. Нумо робити разом нерозлучників! Це така дуже цікава народна лялька, звісно, вона про любов.

Ляльку можна зробити просто заради приємності, дрібної моторики, заспокоєння та перемикання психіки, задля роботи із природніми матеріалами, які завжди надихають, можна як етносувенір, а можна — із думками про своїх половинок, які, можливо, зараз далеко і яких дуже хочеться потримати за руку…

Працюватимемо з травою та тканиною.

Бонус — приємне спілкування, співанки і моя фірмова домашня гербата.

З вас — бажання зробити красу. Вирішили, що МК не робитимемо безкоштовним — відтак, його вартість складе ціну одного лате, тобто, 50 гривень з носа, ці кошти віддамо Стиничам, вони, як прийнято в цьому закладі, підуть на роботи з відновлення Старої трикотажки.

Зроблені ляльки ви зможете забрати зі собою, або ж передати волонтерам — для подальшого продажу на акціях в підтримку військових.

Будь ласка, плюсуйтесь в приват або в коментах під постом, аби мені знати приблизну кількість людей та те, скільки потрібно буде розхідного матеріалу.

А, ну і чому вівторок? Ну бо це мій єдиний вихідний в тижні)) Обіймаю, до зустрічі!».

Закарпатпост