На кордоні з Угорщиною виявили партію “псевдогуманітарки”

У пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного ввезення партії товарів народного вжитку, які ввозилися під виглядом гуманітарної допомоги.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляють в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби. 

За документами, вантажний автомобіль «МAN» української реєстрації прямував з Італії до міста Київ, а отримувачем гуманітарного вантажу зазначався один з благодійних фондів на Київщині.

На підставі аналізу ризиків, транспортний засіб було скеровано на поглиблену перевірку, до якої залучили такожє співробітників оперативно-розшукового підрозділу та відділу внутрішньої і власної безпеки. У результаті огляду правоохоронці виявили невідповідність даних, вказаних у товаросупровідних документах, з фактичним вантажем, що перевозився. Так, в автомобілі знайшли майже 7,5 тисяч пар домашнього та пляжного взуття іноземного виробництва.

«Псевдогуманітарку» було вилучено у встановленому порядку співробітниками митниці. Сума оцінки товару наразі встановлюється.

ЗакарпатПост