Діти закарпатських військових та ВПО відправилися на відпочинок до Литви

12 дітей з яких 7 внутрішньо переміщених осіб та 5 дітей учасників бойових дій сьогодні відправилися до реабілітаційного дитячого відділення клініки “Жебуте” міста Качергіне Каунаського району Литви.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Подорож стала результатом домовленостей керівництва Закарпатської обласної ради представництвом Каунаської адміністрації.

Тож сьогодні 12 дітей із Хустського, Ужгородського, Мукачівського районів та міста Рахова за поданням Департаменту соціального захисту населення ОВА відправилися на оздоровлення до партнерів України.

За інформацією Департаменту, дітей обирали на запит до районних управлінь соцзахисту. Найбільше учасників оздоровлення мають захворювання дихальних шляхів, хребта та неврологічні захворювання.

“Пам’ятайте, що ви є представниками держави, яка бореться за свободу не лише України, але і всієї Європи. Литва – наш партнер, який з початку війни допомагає Україні. Бажаю вам гарної подорожі і гарних вражень”, – звернувся до дітей голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

Пресслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост