Після підриву Кримського мосту, німці нарешті почали вірити в перемогу України

Про вибух на Кримському мості та висновки для Німеччини — коментар заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

«Все вказує на те, що саме українці зруйнували частину Кримського мосту, який мав символічне значення для Путіна. Якщо це так, то це ясно показує нам у Німеччині дві речі.

По-перше, українська армія тепер настільки професійна, що може вразити навіть найскладніші цілі як Кримський міст, який має вирішальне значення для постачання російських військ. Це надає впевненості у тому, що українці справді можуть виграти війну.

По-друге, це показує, що сам український уряд не боїться путінських загроз, у тому числі ядерних ударів, якщо українці атакуватимуть території, які Путін оголосив «російськими».

Якщо українці, за якими може бути завдано тактичного ядерного удару, не бояться Путіна і продовжують мужньо звільняти свою країну, то значить і ми маємо не боятися, а ще рішучіше підтримувати Україну.

Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін підбила підсумок того, що має статися для вирішення конфлікту: “Вихід із конфлікту — це Росія йде з України. Це вихід із конфлікту!”

Цим все сказано!”

ЗакарпатПост