Не стало ще одного Героя із Закарпаття – Василя Ріпича

Сумну новину повідомили у спільноті Великий Березний-online

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Трагічні звістки з фронту приходять щотижня у нашу громаду..Хлопці,які ще вчора розмовляли з нами, сьогодні – у рядах небесного війська.Читаєш повідомлення про чергову непоправну втрату і не віриш,бо в пам’яті у тебе – воїн,земляк,патріот,з посмішкою,з планами на майбутнє і вірою у перемогу.Таким був і Василь Ріпич..

Був..Він є, він назавжди із нами..

Бо важко прийняти цю трагічну правду..

Від рук окупантів 15 жовтня 2022 року під час ведення бойових дій у н.п.Нова Кам’янка Херсонської області загинув старший механік-водій гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу 3-ої гірсько-штурмової роти військової частини А1778,старший солдат Ріпич Василь Васильович,13.08.1977 р.н.

Звістка про його смерть стала важким і нестерпним болем не тільки для рідних,друзів,побратимів,а й усієї громади.

Ріпич Василь був призваний на військову службу у перший тиждень війни 28 лютого 2022 року 2-им відділом Ужгородського РТЦК та СП Закарпатської області.

З 2016 року по 2019 рік проходив службу за контрактом у ЗбройнихСилахУкраїни, був учасником АТО.

Востаннє був удома,на Закарпатті у травні.Тоді Василь отримав поранення під час боїв і приїхав проходити курс лікування у госпіталі.Але неспокійно йому було на душі,адже на передовій залишилися побратими.Не закінчивши лікування, як справжній патріот і мужній відповідальний солдат,він знову повернувся на фронт.Проте найзаповітнішим бажанням бійця залишалося повернення додому, у рідне селище.

Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти гіркоту від передчасної смерті близької людини.

Та нехай добрий, світлий спомин про Василя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його і шанував.

Вічна пам’ять Захиснику, Герою України!

Про дату,час зустрічі і похорону Ріпича Василя буде повідомлено додатково.

ЗакарпатПост