росія образилася за напад на флот у Севастополі і призупиняє свою участь у “зерновій угоді”. ВІДЕО

росія припиняє свою участь у “зерновій угоді” через “напад на кораблі Чорноморського флоту” вранці 29 жовтня.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це заявили в міністерстві оборони росії:

«З урахуванням проведеного 29 жовтня київським режимом за участю фахівців Великої Британії терористичного акту проти кораблів Чорноморського флоту та цивільних суден, залучених у забезпеченні безпеки зернового коридору, російська сторона зупиняє участь у реалізації угод щодо вивезення сільськогосподарської продукції з українських портів».

Нагадаємо, російське Міноборони повідомило, що нібито Збройні сили України о 4 годині ранку 29 жовтня атакували безпілотниками окупований Севастополь і пошкодили один корабель, пише galka.if.ua

Натомість у мережі кремлівські блогери та канали інформують, що пошкоджень зазнав фрегат “Адмірал Макаров”. Саме з нього запускалися ракети “Калібр” по Вінниці, коли загинула 4-річна дівчинка Ліза та десятки інших мирних українців.

До слова, в мережі з’явився ролик, ймовірно знятий з бойових водних безпілотників, які атакували вранці Чорноморський флот.

Зернова угода передбачала механізм, згідно якого з українських портів через Чорне море була відновлена змога експорту українського зерна. 

ЗакарпатПост