В Ужгороді на проспекті Свободи троє зловмисників побили та пограбували чоловіка

Днями до поліції обласного центру звернувся місцевий житель. Чоловік розповів, що у дворах неподалік проспекту Свободи на нього напали троє невідомих чоловіків. Грабіжники побили потерпілого та силою відібрали його мобільний телефон, після чого втекли.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Слідчо-оперативна група відправилася на місце події, опитали можливих свідків та провели огляд. В той час співробітники кримінальної поліції Ужгорода вже розпочали оперативні заходи для затримання зловмисників.

Того ж дня поліцейські вже знали дані чоловіків, які причетні до пограбування ужгородця. Згодом, їх вдалося розшукати та затримати. Всі троє з кримінальним минулим – раніше судимі, в тому числі й за озброєний розбійний напад.

Слідчі зібрали достатньо доказів, які підтверджують їхню причетність до даного злочину та повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

ЗакарпатПост