В Ужгороді діти розмальовували пряники для військових на фронті

60 пряників для військових до Дня Збройних Сил України розмалювали учні-п’ятикласники школи №6 в Ужгороді.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Після уроків класна керівниця проводить виховну годину з учнями 5-го класу. На цьому занятті діти прикрашали пряники для військових до Дня Збройних Сил. Розпочали з подяки та привітання воїнам.Про це Суспільному розповіла класна керівниця Ярина Конкіна. За її словами, пряники передадуть військовим на фронт через волонтерів.

Жовтою глазур’ю пряник прикрашає п’ятикласник Андрій Рошко. Хлопець розповідає: місяць тому його тато повернувся з війни. “Коли мій тато був на війні, мені було дуже сумно, бо я за нього переживав. Я дуже хотів, щоб він скоріше повернувся додому. Військовим буде дуже приємно, що ми для них зробили ці подарунки”, — розповів школяр.

Пряник у формі серця розмальовує Тарас Витяганець. На початку повномасштабного вторгнення хлопчик переїхав до Ужгорода. “Ми тікали 24-го лютого о п’ятій ранку. Ми живемо недалеко від Борисполя. Я подивився на небо, і там недалеко в аеропорту теж були вибухи, і було червоне небо, і аж трусився асфальт. Я роблю такі пряники — покриваю глазур’ю. Це для наших захисників ЗСУ. Вони нас захищають, щоб ми могли жити під мирним небом. Але через те, що зараз на нас напала РФ, в нас дуже тяжкі часи і нам потрібно морально підтримувати наших захисників”, — хлопчик.

Букви на пряниках вимальовує Марія Сорокіна. На Закарпаття дівчинка переїхала з Харкова. “Я написала слово Ukraine тому, що я дуже люблю свою Батьківщину. Я дуже вдячна воїнам ЗСУ за те, що моя домівка ще ціла та, що я прокидаюся кожен день, а також за те, що вони стримують ворога, що він ще не на всій території України”, — каже п’ятикласниця.

60 пряників прикрасили глазур’ю для воїнів ЗСУ учні 5-го класу школи №6 в Ужгороді, розповіла класна керівниця Ярина Конкіна. За її словами, діти це зробили до Дня Збройних Сил України. Печиво на фронт відвезуть волонтери.

“З учнями 5-А класу хочемо передати через наші сердечка слова подяки за їхню мужність, їхній героїзм за те, що вони нам дарують можливість зустрічати світанок, гаряче тепле сонечко, мирне небо, яке, ми віримо, буде не за горами. Можливо, це піде в 128 бригаду, можливо, в 68 батальйон. Але ми знаємо, що отримають наші солдати, і що наші маленькі сердечка зігріють їхні великі серця”, — розповіла вчителька.

ЗакарпатПост