23-річний закарпатець побив та пограбував односельця

Вчора, 12 грудня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що каретою швидкої до них доставлено мешканця села Драчино Мукачівського району.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, множинні садна обличчя та забій м’яких тканин нижніх кінцівок.

За викликом, для з’ясування всіх обставин, прибула слідчо-оперативна група поліції Сваляви, співробітники якої встановили, що на чоловіка напав грабіжник. Останній побив потерпілого та відібрав наявні грошові кошти. Після цього фігурант зник у невідомому напрямку.

фото

Оперативники провели ряд пошукових заходів та встановили, що до пограбування може бути причетний 23-річний односелець потерпілого. Його швидко розшукали та доставили до місцевого відділення поліції.

Наразі слідчі вже зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у вчиненні вказаного злочину. Його дії кваліфікували за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України.

У справі триває досудове розслідування. Сьогодні в суді відбудеться розгляд клопотання слідчого, щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, – повідомили у відділі комунікації поліції в Закарпатті. 

ЗакарпатПост