Жан Клод ван Дамм відвідав Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді

Допис оприлюднив Eduard Buraš

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Відомий Жан Клод ван Дамм вчора, по дорозі до Словакії відвідав Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді”…….. сюрприз і ми там були…….

Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді – це місце, яке не тільки допомагає у вирішенні питань консульського характеру, але й є значним місцем, де організовуються виставки, дискусії, де зустрічаються словацька та українська культура.

Вчора було особливо винятково, коли під час робочого візиту до Ужгорода дізналися, що GK SR особисто відвідає Жан-Клод Ван Дам, бельгійського майстра бойових мистецтв та надзвичайного актора, відомого в основному своїм обширним списком фільмів, на яких багато хто з нас “виріс”….. а ми любимо дивитися його “бойові” фільми навіть сьогодні…..

Так, хоч і коротка, але виняткова зустріч, цікава розмова, приємна атмосфера і гарний спогад.

Дякую за запрошення а також за організацію всієї зустрічі належу ГК СР в Ужгороді та її генеральному консулу, а це пан Павло Паніс у співпраці з п. Марсель Медві ом, з МСП в Міхаловце”, – зазначив він.

ЗакарпатПост