Облрада виділить під потреби переселенців гуртожитки у Хусті та Берегові

Таке рішення щойно ухвалили депутати Закарпатської обласної ради у ході другого пленарного засідання VIII сесії.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Рішенням облрада дає згоду на виділення будівлі гуртожитку загальною площею 2044, 8 кв. м, що розташована за адресою: м. Берегове, вул. Лева, 11, для формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та для таких же потреб гуртожиток у Хусті по вулиці Пушкіна, 11. Згадані приміщення належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області.
Будівлі попередньо, за домовленістю із обласною радою. Будуть відремонтовані Міжнародною організацією з міграції.
В обґрунтуванні рішення вказано, що воно забезпечить одночасно можливість використання такого майна за цільовим призначенням, та дозволить частково звільнити приміщення закладів освіти, що використовуються для розміщення внутрішньо переміщених осіб та не є в повній мірі пристосованими для проживання.
Довідково:
Міжнародна організація з міграції (МОМ) почала роботу в Україні у 1996 році. З того часу організація надала допомогу близько 1млн. мігрантів (українців та представників інших національностей), переміщених осіб, потенційних мігрантів, постраждалих від торгівлі людьми та представників інших уразливих груп.

Преслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост