США та Британія показали путіну, де ядерні субмарини зимують

Підписавши найактуальніший і своєчасний указ про популяризацію героїв фольклору, що відповідають традиційним цінностям, бункерна моль на мить втратила пильність.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

І тут у кришталеві мрії про прославлення Івана-дурня та Баби-Яги увірвалися такі персонажі, що російські 33 богатирі разом із дядьком Чорномором стали розміром у хлопчика-з-пальчика.

Потрібно віддати належне прес-службі ВМС США, яка розмістила фото своєї ядерної субмарини «Tennessee» поряд з атомним підводним човном класу «Vanguard» британських Королівських ВМС.

Пара зустрілася на навчаннях у Північній Атлантиці. Літаки-вертольоти, що знаходяться там же, та інші групи супроводу вважати не будемо. Почнемо краще забивати цвяхи в опудало путіна.

На борту “Теннессі” 24 міжконтинентальні балістичні ракети “Trident”, а у “британця” таких ракет – 16.

Дальність польоту – 11 300 км, боєголовки поділяються, всі з індивідуальним наведенням та термоядерними зарядами потужністю 475 та 100 кілотонн. І – вишенька на торті – «Trident» перекладається як «Тризуб».

Обізнані люди кажуть, що цей тип МБР особливо ефективний проти поглиблених бункерів. Це ж просто за межею добра та зла!

ВМС США не могли відмовити собі у задоволенні докладно перерахувати всі можливості бойової техніки. Так, щоб ні в кого не залишилося і тіні сумнівів, кому конкретно адресовано холодне північноатлантичне морське привітання.

Постає питання, а чим, якщо припече, росія відбиватиметься від «Trident», якщо її діряве ППО не може збити антикварний радянський оборонпром? Запитайте у рязані, там підтвердять…

Отже все просто. Британія та США послали в бункер «блискавку», за своєю суттю більше схожу на чорну мітку: «вовочка, ти не Колобок: від нас не втечеш!».

ЗакарпатПост