Гороскоп на 2023 рік: кого чекає успіх та достаток

Зовсім скоро «кермо правління» від Синього Водяного Тигра перейде до Чорного Водяного Кролика (Кота) – покровителя 2023 року. У цей передсвятковий період, наряджаючи ялинку чи вже піднімаючи келих шампанського, кожний з нас, напевно, з особливою надією та вірою загадуватиме бажання. І одним з ним, безумовно, стане перемога України та настання миру.

замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост пиши: zakarpatpost@gmail.com

Овен (21.03 – 19.04)

До літа у розпорядженні Овна щедра планета Юпітер, що дозволяє розширити горизонти. Гарний час, щоб здобути освіту, підвищити кваліфікацію, оновити житлову площу, добудувати будинок мрії. А ще є шанси здійснити свої дитячі фантазії. Можливо, настав час закуповувати пелюшки і готуватися до додавання в сім’ї — особливо, якщо ви про це давно мріяли.

Рік дає можливість «прокачати» себе: до вас почнуть прислухатися авторитети, а щедрі покровителі переконаються в тому, що ваші ідеї заслуговують на інвестиції. Тільки не надто захоплюйтеся бажанням усіх врятувати — насамперед подбайте про себе.

Якщо до літа просидіти, склавши руки, то розширення наздожене вас у фізичному плані — наприклад, доведеться боротися із зайвою вагою.

Варто приділити увагу тілу: спробуйте зайнятися спортивним туризмом чи водними видами спорту. Втім, можна захопитися і музикою.

Телець (20.04 – 20.05)

Якщо раніше ви часто змінювали роботу, то тепер ситуація швидше за все стабілізується. Для цього необхідно освоїти нові знання та інструменти: можливо, справа стосується освіти чи отримання документів, наприклад, посвідки на проживання. Цим ви зможете зайнятися вже влітку.

Є шанси зустріти нового партнера, помічників, друзів, із якими складуться міцні стосунки. Але й старими друзями бажано не розкидатися.

З квітня по липень зростають ризики, особлива пильність необхідна щодо електрики, використання газу. Не шкодуйте грошей на ремонт та оновлення обладнання.

Влітку з’явиться можливість покращити свої житлові умови, а в сім’ї можливо поповнення. Крім того, з’являться приводи для бездумних витрат, порушень сну та харчової поведінки. Тримайте себе у руках! До кінця року вам знадобиться відпочинок – дозвольте собі розслабитися.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Скоро вам доведеться закатати рукави. Гороскоп на 2023 рік рекомендує: насолоджуйтесь поки що на повну котушку, робіть все для здійснення давніх бажань. Але це не заважає замислюватися про щось ґрунтовне та довгострокове. Будуйте плани, заводьте нові корисні звички, знайдіть свій підхід до харчування.

Якщо в минулому ви часом діяли нечесно, і продовжуєте так само, то готуйтеся: посипляться бумеранги.

Очікуються приємні/корисні знайомства з іноземцями, є шанси влаштувати собі розкішний вояж або навіть поїхати жити в іншу країну.

Судові розгляди, розставання та звільнення відбуваються швидко і легко, а на горизонті вже видніються нові перспективні знайомства. Однак є ризики нарватися на недобросовісних вчителів, роботодавців, які захочуть використовувати вас у корисливих цілях. Відчули таке — йдіть англійською.

Рак (22.06 – 22.07)

До червня ваші бажання виконуються по одному клацанню. Гроші легко йдуть до рук, достатньо лише бути спритним чи виконавчим, можуть спрацювати і ваші зовнішні дані. Можливо, треба буде вирушити у подорож чи відрядження. Але будьте обережні: ви так і притягуєте себе дивних особистостей.

Реклама гіпнотизує вас сильніше звичайного, намагайтеся не піддаватися, інакше ризикуєте витратити все зароблене. На допомогу прийдуть медитації чи інші духовні практики, подумайте про те, щоб здобути освіту психолога, стиліста чи нутриціолога.

Рік буде успішним для вінчання та укладення шлюбів. Що стосується розлук, краще не рубати з плеча, почекати з розлученням.

2023 також благополучний для зачаття. Але якщо плануєте вагітність, то краще встигнути до серпня.

Не виключені конфлікти з жінками: вчитеся бути гнучкими, якщо не хочете розірвати стосунки — відновлювати дружбу доведеться вам. А щоб не набрати ваги до літа, намагайтеся налаштувати правильне харчування, оскільки регулярно займатися спортом буде важко.

Лев (23.07 – 23.08)

Будьте уважні до свого здоров’я, негайно реагуйте на сигнали тіла. У жінок-Львів усі шанси завагітніти, щоправда, до серпня потрібно бути дуже обережним — можуть бути проблеми з виношуванням.

У сім’ї можуть згуститись хмари: можливі розлучення. А на самотніх Львів та Левиць чекають нові знайомства та пропозиції. Щоправда, не кожен новий партнер вирізняється надійністю.

Не поспішайте міняти роботу, якщо немає впевненості у новому місці. Тим більше, що на старому, можливо, ще не все втрачено — вам можуть запропонувати підвищення та збільшення. Ясність у цьому плані настане не раніше липня. Головне, бути кришталево чесним у всіх відносинах, тому що, у разі чого, ви першим потрапите під звинувачення.

Гороскоп на 2023 рік пророкує зміну кола спілкування та сфери діяльності: добре виходять продаж та посередництво, інформування, доставка, удосконалюється здатність до мов. Якщо давно займаєтесь спортом, на квітень-липень заплануйте участь у показах та змаганнях – це буде пік вашої форми.

Діва (24.08 – 23.09)

За здійснення своїх бажань та реалізацію планів відтепер, на жаль, доведеться платити. Намагайтеся обійтися без кредитів і позик: борг може дуже швидко зростати. Краще стримати апетити, навчитися себе обмежувати, тоді результати не змусять довго чекати.

А тепер до приємного! Буде багато подорожей через роботу, з’являться можливості розширити власні повноваження. Головне, не беріть на себе занадто багато і пам’ятайте, що потрібно виконувати свої обіцянки.

Якщо хочеться охопити все й одразу, слід вчитися делегувати, а також подумайте про співпрацю та об’єднання з перевіреними людьми та компаніями. Будьте обережні: недобросовісні контрагенти можуть використовувати вас, зображуючи з себе жертв.

Наприкінці року можуть виникнути проблеми із законом: штрафи, податкові перевірки тощо. Намагайтеся вести білу бухгалтерію та всі важливі документи тримати під рукою.

В особистому житті не все гладко: до кінця року з’являються ризики спокуситися чимось ілюзорним, розірвавши колишні стосунки. Не дайте спонтанним почуттям взяти гору над розумом. А ще будьте більш чуйними до вихованців.

Терези (24.09 – 23.10)

З початку року і до червня удача на вашому боці: незабутні подорожі, великі придбання, вигідні пропозиції та усілякі «плюшки» від Фортуни. Важливо не витратити результати — прибережіть на майбутнє. Амбіції не треба обмежувати. А ось жадібності, що призводить до необдуманих ризиків, уникайте. 2023 рік ідеальний для навчання фінансової грамотності та залучення інвестицій.

Шукайте підхід до вчителів і покровителів – у майбутньому вони допоможуть вашому просуванню. Придивіться до різноманітних конкурсів: можливо, вам варто відправитися на кастинг чи надіслати на суд експертів результат творчої праці. Великі шанси зробити фурор.

Очікуються розставання чи конфлікти з ненаситними жінками. Не варто засмучуватися: в результаті вони втратять, а не ви. У суперечці найвірнішим рішенням відійтиме вбік, не лізти на рожон. Судові розгляди та розлучення до літа дуже швидко вирішуються, так само як переїзд на далекі відстані.

А ось у справах амурних — плутанина. Краще не поспішати оформляти стосунки. У шлюбі, спочатку укладеному за розрахунком, може народитися кохання.

І ще одна порада: не переїдайте та намагайтеся уникати залежностей. Так як із самоконтролем цього року у вас дуже складно, просіть близьких гальмувати вас.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Перша половина року пройде під егідою вирішення сімейно-побутових проблем та робочих питань. Не шкодуйте грошей на нерухомість, ремонт, відпочинок, здоров’я та подарунки близьким, якщо не хочете почути звинувачення у скупості. Деякі члени сім’ї можуть відзначитися у 2023 році безладним ставленням до ресурсів і навіть до свого життя. Беріть контроль за близькими до рук.

Вже влітку гороскоп на 2023 рік обіцяє Скорпіонам зміни і у фінансовому плані, і в особистому житті. Чоловікам, які просять у борг або пропонують партнерство (хоч ділове, хоч любовне), надто довіряти не варто: період із квітня до липня буде сприятливий, але далі надійність їх під великим питанням. Тобто нетривалий спільний проект у вказаний час може принести вам прибуток, нові враження чи можливість навчитися чогось нового.

У тих, хто працює в наймі, ситуація встане, нескінченні реорганізації припиняться, особливо, якщо вдасться переїзд.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Початок року обіцяє тривалі мандрівки, відрядження. Будь-які бюрократичні проблеми у 2023 році вирішуються легко, якщо ви не заграєте із законом.

Навесні будуть зміни в роботі. Ймовірно, левову частку ваших повноважень віддадуть іншому, тож доведеться шукати щось нове. А краще замислитись про створення власної команди. Якщо ви давно працюєте на себе, то час розширюватися і делегувати частину завдань. Головне, ретельно підбирати кандидатів та організувати контроль — можливі обмани.

Квітень-липень – час відкласти другорядні справи і розпочати реалізацію давньої мрії. Головне, взяти ситуацію в свої руки та швидко вирішити всі питання так, як ви вважаєте за потрібне.

Якщо ви здобуваєте освіту, не варто затягувати процес, але не поспішайте вступати на нові курси. Не надто довіряйте своїм кумирам – ви й самі собі непоганий учитель.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Жінки-Козероги у квітні-липні можуть дізнатися, як це — жити без поспіху, переробок та прийняття на себе чоловічих ролей та зобов’язань. Можливо, це буде пов’язано з тим, що налагодяться справи у вашого партнера, але не виключено, що зі звичної колії виб’ють проблеми зі здоров’ям. Як би там не було, постарайтеся більше відпочивати.

До літа є шанс отримати нове постійне джерело доходу. Гроші будуть, якщо все обіцяне ділити надвоє і пригальмовувати своїх опонентів. Розлучатися з колишньою роботою не варто – ризики ошуканих очікувань великі, а роботодавці та клієнти самі бігати за вами не стануть.

Нові відносини та зв’язки заводити можна, якщо самим виявляти ініціативу. На горизонті з’являться старі друзі.

Водолій (21.01 – 19.02)

Минуле несподівано постукає у ваші двері, але дуже тішитись не варто — можливо, що ілюзії обернуться розчаруванням. Краще присвятіть час освоєнню нових граней своєї діяльності, навіть якщо здається, що ви майстер. До літа знайдеться хороша наставниця, яка допоможе заново закохатися у свою справу, сприятиме вашому професійному та духовному зростанню. Також буде можливість попрацювати з крутими авторитетами або залучити покровителів.

Водоліїв у 2023 році чекають незвичайні подорожі та нові захоплення. Творчість може дати значні плоди. А ось спроби набути потомства краще німого відкласти. Натомість розширення житлової площі та ремонт навесні-літом — ідея дуже хороша. У будь-якому випадку весь рік сімейно-побутові питання вимагають вашого контролю.

Риби (20.02 – 20.03)

У 2023 році на вас чекає зіткнення з кармою: хто добре працював і не порушував законів, отримає шанс піднятися дуже високо, допоможе іншим знайти своє місце в житті, можливість судити і заохочувати оточуючих. Від того, наскільки справедливо людина розпорядитися цією силою, залежатиме її подальше життя.

А на тих Риб, які хитро оминали закони, може чекати розплата: наприклад, проблеми зі здоров’ям чи фінансові труднощі. Доведеться багато в чому обмежувати себе і дуже різко подорослішати. Але до кінця березня у вас є ще час виправитися і взятися за розум.

Закарпатпост