Закарпаття знову отримало від чеських партнерів генератори

🚌🚌🇨🇿🇺🇦 Закарпаття отримало чергову партію допомоги від чеських партнерів

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Цього разу на адресу благодійного фонду «ВіЗа» гуманітарний вантаж надійшов від краю Височина та Краловоградецького краю.

Так у якості допомоги для Хустської міської ради від міста-партнера Ждяр-над-Сазаоу (край Височина, Чеська Республіка) заступнику Хустського міського голови Василю Сабадошу передано 12 генераторів, 9 насосів для відкачування нечистот та допоміжне обладнання, повідомляє Закарпатська обласна рада.

Також від краю Височина Чеської Республіки для Полянської територіальної громади Руслан Ребриш, заступник Полянського сільського голови отримав три генератори різної потужності.
Крім того, суттєва гуманітарна допомога надійшла і для Комунального закладу вищої освіти «Академія культури і мистецтв» від Краловоградецького краю. Це два пасажирські автобуси на понад 40 місць. А також, від краю Височина — 5 холодильників для потреб внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають у гуртожитку Академії.

ЗакарпатПост