Петро Павло, який переміг на виборах Президента Чехії про Україну

🇨🇿 Я дуже пишався тим, що Чехія була однією з перших країн, яка запропонувала та надала реальну підтримку Україні – військовою технікою, грошима, гуманітарною підтримкою.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

🇨🇿Чехія залишиться прозахідною, вона збереже свої стратегічні відносини з ЄС та НАТО, вона залишиться на боці України.

🇨🇿 Ми чуємо, як президент Зеленський каже, що Україна звільнить усю свою територію, включаючи Крим. Ми не повинні їм говорити, що це неправильний підхід. Якщо вони здатні на це, ми маємо їх підтримати. Україна сама вирішує, коли сісти за стіл переговорів, і ми не повинні підштовхувати їх.

🇨🇿Солідарність має бути навіть ціною тимчасового зниження комфорту нашого життя. Війна в Україні – це й наша війна, бо це стосується нас. Ми не є прямим учасником бойових дій, але це не означає, що ця війна не наша. Це війна за майбутнє міжнародних відносин, за майбутнє безпечної Європи.

Однією з основних європейських держав-союзників нашої країни очолив не просто політик, який підтримує Україну, а й колишній голова військового комітету НАТО. Сподіваємося, що такий потужний партнер сприятиме подальшій інтеграції України в Альянсі.

📷 Reuters

ЗакарпатПост