На Закарпатті стартувала кампанія «Гвардія наступу»

✊🇺🇦 Сьогодні говоримо про наступ. Не про оборону країни: ми оборонялися до цього часу. Зараз будемо наступати, звільняти нашу землю.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Для цього потрібні свідомі, вмотивовані патріоти, які готові приєднатися до «Гвардії наступу». Про старт національної кампанії в області розповіли на брифінгу в Закарпатській ОВА.
«Охочі боронити Батьківщину мають можливість добровільно вступити до лав нових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають підсилити підрозділи, котрі зараз на передовій, під час імовірного майбутнього наступу», – прокоментував в. о. голови ОВА Мирослав Білецький.

«У роботу підрозділу також входить аеророзвідка для виявлення та знищення противника. Багато наших працівників уже в зоні бойових дій. Тому поліціянти можуть переводитися, а патріотично налаштовані громадяни віком від 18 до 55 років вступати у лави захисників», – зауважив Ярослав Колесник.

При цьому рекрутеру гарантують відповідне грошове забезпечення: мінімальна оплата на період підготовки становитиме 25 тисяч гривень, розмір виплат залежить від займаної посади, військового звання, вислуги років та специфіки завдання, а обмежень щодо кількості кандидатів немає.

Про відбір кандидатів до бригади прикордонної служби «Сталевий кордон» повідомив начальник прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі (м. Мукачево) Богдан Ігнатюк.

За його словами, офіцерів, сержантів і військовослужбовців відбирають із тих, хто вже зарекомендував себе належним чином у боях під Бахмутом, Кремінною, Лиманом та за Маріуполь зокрема. Очолює підрозділ Герой України, полковник Валерій Падитель, який тримав оборону Азовсталі.

«Важливо розуміти, що це не мобілізація, люди добровільно звертаються, стають у лави війська, готуються і виконують бойові завдання. Для цього, щоб ми могли їх підготувати належним чином, у нас є відповідна навчально-матеріальна база, підготовлені офіцери, які брали і беруть участь у бойових діях», – наголосив полковник Національної гвардії України Ігор Гузар.

Також він додав, що таким чином у «Гвардії наступу» можуть готувати військовослужбовців згідно зі стандартами НАТО та гарантувати їм повний соціальний пакет.

Приєднуйтеся до одного з підрозділів національного проєкту «Гвардія наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «A30В». Гаряча лінія для консультацій – 0800100020.

Подати заявку можна на сайті https://bit.ly/3wTvyxj або в одному з десяти ЦНАПів Закарпатської області:

📌 Берегівський район:

– ЦНАП Виноградівської міської ради, м. Виноградів, вул. Миру, 3;

– відділ ЦНАПу Берегівської міської ради, м. Берегово, вул. Верешмарті, 3;

📌 Мукачівський район:

– ЦНАП Свалявської міської ради, м. Свалява, пл. Головна, 1;

– ЦНАП Мукачівської міської ради, м. Мукачево, вул. Духновича, 2;

📌 Рахівський район:

відділ ЦНАПу Рахівської міської ради, м. Рахів вул. Миру, 5;

📌 Тячівський район:

відділ ЦНАПу Тячівської міської ради, м. Тячів, вул. Нересенська, 5;

📌 Ужгородський район:

– ЦНАП Ужгородської міської ради, м. Ужгород, пл. Поштова, 3;

– ЦНАП Перечинського РДА, м. Перечин, пл. Народна, 16;

📌 Хустський район:

– ЦНАП Іршавської РДА м. Іршава, пл. Народна, 1;

– відділ ЦНАПу Хустської міської ради, м. Хуст, вул. 900-річчя Хуста,27/1.

ЗакарпатПост