Асоціація футболу «загубила» на карті України Закарпаття

Усі вихідні у соцмережах обговорювали, як серед сувенірів, які продавали в УАФ, був календар з картою України без Закарпатської області.

Замовляй рекламу в газетах ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ, РОБОТА ГРОШІ, ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • вайбер 050 222 50 50

Про це повідомили в KDK. «Продовжуємо нашу постійну рубрику «Дно українського футболу». Виявляється, весь минулий рік УАФ продавала календар (https://uafshop.com/…/eksklyuzivniy-kalendar-30-rokiv…/), причому особливий (до 30-річчя організації) з зображенням карти України… без Закарпатської області. Дякуємо за наводку нашому глядачу Роману – він сам помітив лише зараз, бо карта зображена в кінці календаря, на 2023 році. Ну, добре хоч Крим і Донбас не забули.

На цю помилку відреагувала і Українська асоціація футболу, яка визнала, що випустила сувенірний календар УАФ без Закарпатської області, тому що «дизайнер примудрився її «загубити».

«Друзі, нам дуже прикро це констатувати, але в сувенірному календарі УАФ за минулий, 2022 рік, була допущена прикра помилка.

На одній зі сторінок календаря на мапі України дизайнер примудрився «загубити» цілу Закарпатську область. Дякуємо уважним вболівальникам, які й помітили помилку! Щиро просимо вибачення в усіх патріотів і шанувальників футболу із Закарпаття та всієї України за це виключно технічне непорозуміння!

Дизайнер вже отримав догану, зобов’язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ та придбати додому величезну карту України, де зображені і Закарпаття, і Крим, і Донецька, і Луганська області, і всі-всі регіони нашої рідної Батьківщини, яка героїчно дає відсіч російським окупантам. Ще раз просимо пробачення, дякуємо за розуміння і бажаємо усім нам якнайменше помилок в житті та роботі!», – йдеться на сторінці УАФ.

Закарпатпост