Закарпатський гурт «Event Band» презентував нове відео до Дня закоханих

Музичний гурт «Event Band» напередодні Дня всіх закоханих випустив нове ліричне відео. І присвятив його, звичайно ж, любові і нашій Перемозі!

Замовляй рекламу в газетах ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ, РОБОТА ГРОШІ та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • вайбер 050 222 50 50

Стильний та молодий музичний колектив представив свій чорно-білий кліп «Ти і Я». Пісня звучить дійсно щемливо, трепетно і романтично. Музиканти мають надію, що композиція та кліп усім сподобаються, бо вони дуже-дуже старались.

У створенні відео брали участь: музичний продюсер – Іван Петрус, виконавці Арзу Саламова та Віталій Горбей, які навчаються в Ужгородській Академії культури та мистецтв.

«Від 24 лютого 2022 року в нас, українців, кольорових днів не буває. Тому ми випустили чорно-білий кліп в якому хочемо показати, що навіть в такі важкі для нас дні, кохання повинно жити. На великій відстані один від одного, закохані які не бачились довгий час,але вони разом, кохають підтримують і чекають коли будуть поруч», – йдеться у дописі музикантів.

Закарпатпост