Захищали місто-фортецю: під Бахмутом під час бойового завдання загинули двоє поліцейських

Бійцю “Корду” Богдану Бондарчуку було 40 років. Він народився на Чернігівщині, і 20 років свого життя присвятив службі в органах внутрішніх справ.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

До “Корду” він приєднався у 2018 році, де показав себе як професійний, сміливий, і відповідальний поліцейський. З перших днів повномасштабного вторгнення Богдан зі зброєю в руках захищав Чернігівщину, пізніше Донеччину.

Побратими Бондарчука згадують його як надійну людину, яка завжди готова підставити плече. У лейтенанта залишилися троє дітей, найменша донька всього рік.

Віктору Мельниченку з тернопільського “Корду” було лише 33 роки. В органах внутрішніх справ він служив із 2008.

За цей час Віктор пройшов шлях від співробітника поліції охорони до старшого інспектора “Корпуса оперативно-раптової дії” ГУ Нацполіції у Тернопільській області. Друзі згадують Віктора як доброї, щирої та життєрадісної людини.

Поліцейські загинули поблизу Бахмута під час виконання бойового завдання. Богдан та Віктор потрапили під вогонь ворожої реактивної артилерії.

Співчуваємо рідним та близьким Захисників. Світла пам’ять!

ЗакарпатПост