Що пишуть світові ЗМІ про візит Байдена до України 20 лютого

Топ-новина для всіх мас медіа планети – візит президента США до Києва напередодні річниці російського вторгнення.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Огляд від тг-каналу «Правда Геращенка» оперативної реакції ЗМІ на перших шпальтах

The New York Times
🇺🇸🇺🇦 «Президент здійснив майже 10-годинну поїздку на поїзді від кордону з Польщею, демонструючи «непохитну підтримку» своєї адміністрації перед вторгненням Росії в Україну».

Bloomberg
🇺🇦🇺🇸 «Байден відвідує Київ під час несподіваної поїздки на війну під звуки повітряних сирен».

ВПС
🇺🇸🇺🇦 «Байден високо оцінив мужність України під час війни, зазначивши, що він шість разів відвідував Київ, коли був віце-президентом. “Я знав, що повернуся”, – сказав він.

Politico
🇺🇦🇺🇸 «Це знаменний момент у президентстві Байдена».

The Guardian
🇺🇸🇺🇦 «Президент прибув до української столиці, незважаючи на погрози російських ракетних ударів, щоб оголосити про значні додаткові поставки зброї США».

Der Spiegel
🇺🇦🇺🇸 «Майже через рік після початку російської війни президент США здійснив несподівану поїздку в Україну. Він оголосив про військову допомогу на 500 мільйонів доларів і нові санкції проти росії».

Le Monde
🇺🇸🇺🇦 «Джо Байден підтверджує свою непохитну підтримку України та обіцяє нові постачання зброї».

CNN
🇺🇦🇺🇸 Президент України заявив, що переговори з Байденом стали серйозним стимулом для його країни: «Ця розмова наближає нас до перемоги», – сказав Зеленський, виступаючи перед пресою разом із Байденом.

ЗакарпатПост