В Ужгороді триває набір добровольців до об’єднаної штурмової бригади «Лють»

Про формування нового підрозділу «Лють» – об’єднаної штурмової бригади  Національної поліції України – йшлося на зустрічі міського голови Богдана Андріїва та начальника Ужгородського районного управління ГУНП в Закарпатській області Олега Янчинського.

У робочій зустрічі взяли участь також заступники міського голови Василь Гомонай, Юрій Рахівський, Василь Пинзеник, Артем Погорєлов, керуючий справами виконкому міської ради Ігор Фартушок та заступник начальника Ужгородського районного управління поліції Сергій Томишинець.

Як інформує Ужгородська міська рада, на початку лютого стартувала національна кампанія добровільного рекрутингу  «Гвардія наступу», зараз триває набір добровольців до 8 бригад під егідою МВС.

Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.

Представники поліції Ужгородщини зазначали, що зараз активно триває набір до бригади, до її лав запрошують доєднатися усіх, хто хоче знищувати російських загарбників.

Звернулися також, щоб інформацію про «Гвардію наступу», зокрема бригаду «Лють», доносили до якомога більшої кількості людей, щоб усі вмотивовані та патріотичні громадяни, які хочуть долучитися до захисту країни, знали, як триває відбір кандидатів, яке матеріальне забезпечення, загалом усі особливості та переваги служби у новоствореному підрозділі.

До Ужгородського районного управління поліції та Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради уже звернулися майже півтори сотні добровольців, які хочуть стати частиною команди. Чимало з них вже встигли пройти тестування, співбесіду, здали нормативи із фізичної підготовки та проходять військово-лікарську комісію. Серед претендентів на посади в підрозділі «Лють» – нинішні працівники поліції, колишні правоохоронці, чоловіки та жінки, які до цього мали найрізноманітніші професії.

Нагадаємо, доєднатися до «Гвардії наступу» можна, подавши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у ЦНАПі Ужгородської міської ради (Ужгород, площа Поштова, 3). За додатковою інформацією для надання консультації можна звернутися до начальника сектору кадрового забезпечення Ужгородського РУП В’ячеслава Магурського 0673402654.

Наголошуємо, доукомплектація нових підрозділів відбувається виключно із добровольців.

Закарпатпост