На Тячівщині відклали питання будівництва міні-ГЕС на річці Тересва до завершення воєнного стану

13 березня на сесії Дубівської селищної ради розглянули питання будівництва міні-ГЕС на території села Красна та селища Дубове.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

На засіданні була присутня і ініціативна група мешканців громади, які виступають проти будівництва міні-ГЕС на території громади, та підготували колективне звернення з цього приводу.

Після емоційного обговорення та дискусій, селищний голова Денис Каганець, за згоди ініціативної групи виніс на розгляд сесії проєкт рішення «Про заборону розгляду будь-яких питань щодо будівництва міні-ГЕС на території Дубівської громади на час дії воєнного стану».

За таке рішення проголосували всі присутні депутати Дубівської громади.

Нагадаємо, що 16 жовтня минулого року в Дубовому проходили громадські слухання проекту: «Нове будівництво та експлуатація мінігідроелектростанції на річці Тересва в селі Красна та селищі Дубове Тячівського району».

Мета розробки детального плану території – визначення параметрів та функціонального призначення проектованої земельної ділянки та забудови для подальшого нового будівництва міні гідроелектростанції на річці Тересва в селі Красна та селищі Дубове.

Закарпатпост