Окупанти готують Крим до сезону оборони

На опублікованих The Washington Post знімках від Maxar видно десятки укріплень, збудованих росіянами в районі Вітіно, Медведівки, Вірменська та інших населених пунктів Криму.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Це складна система траншей, окопів, ряди зубів дракона та інших протитанкових загороджень. Деякі конструкції зводилися за лічені дні.

За даними української розвідки, особливо росіяни зміцнюють північ півострова.

«Інфраструктура підтримується у бойовій готовності: потужний сухопутний та авіаційний компонент, розташований на території Криму, бойові літаки – (їх) близько 90, близько 60 бойових гелікоптерів, що знаходяться на території Криму. Було створено оборонне угруповання, яке здійснює заходи щодо обладнання фортифікаційних споруд, обладнання лінії оборони», – повідомив подробиці представник ГУР Вадим Скибіцький.

Все в комплексі свідчить про те, що росіяни розуміють неминучість битви за Крим і втрату незаконно анексованого півострова.

ЗакарпатПост