В Ужгороді в мікрорайоні Боздош забудовники знищили дороги

Віктор Микита: ❗️Проблема облаштування благоустрою територій забудовниками залишається актуальною в обласному та у всіх районних центрах Закарпаття.

У процесі будівництва кварталів важка техніка руйнує під’їзні дороги. Після цього з незрозумілих причин житло здається в експлуатацію, забудовники зникають разом із технікою, а мешканцям залишаються знищені міжбудинкові під’їзні дороги, якими неможливо пересуватися, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Тисячі скарг від людей сиплються у міські ради та до ОВА. Бюджетам же ж залишаються видатки на десятки мільйонів гривень, яких немає, і проблема роками не вирішується.

Ніхто не контролює це питання з суб’єктивних та об’єктивних причин.

В Ужгороді є показовий приклад: у мікрорайоні Боздош купа новобудов, де живуть десятки тисяч людей зі знищеною дорожньою інфраструктурою, якою під час дощів можна пересуватися хіба що на човнах.

Питання треба вирішувати системно. Буде створено робочі групи за участю фахівців ОВА та міської ради для розробки механізмів контролю за здачею в експлуатацію новобудов і облаштування прилеглих територій до нових багатоповерхівок.

Ці та інші питання триматиму на особистому контролі.