Усе за планом? путін скасовує паради Перемоги в регіонах росії через брак танків

Як пишуть експерти американського аналітичного центру Atlantic Council, парадів на 9 травня не буде в курсках і бєлгородських областях, а також у Криму. Через втрати на фронті росії може просто не вистачати військової техніки, чого влада не хоче визнавати. Хоча офіційна причина — нібито міркування безпеки, оскільки ці регіони межують з Україною.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Експерти вважають, що внутрішні та зарубіжні противники путінського режиму регулярно піддаються нападкам як «фашисти», при цьому всілякі поточні питання розглядаються через призму Другої світової війни, що поляризує. Ніде ця тенденція не виявляється так явно, як в офіційному підході росії до України.

«Протягом усієї путінської епохи день перемоги служив демонстрацією новонабутої сили росії. Але цьогорічне свято може стати символом все більшої слабкості його режиму», — підкреслюють аналітики Atlantic Council.

ЗакарпатПост