Незаконний збут боєприпасів у Мукачеві – фігуранту повідомили про підозру та обрали запобіжний захід

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Правоохоронці здобули оперативну інформацію, що житель районного центру незаконно зберігав, попередньо, гранату Ф-1 із запалом до неї та майже 150 патронів. У подальшому підозрюваний планував збути усе це «клієнту», узгодивши місце зустрічі та суму оплати. Нехтуючи безпекою громадян, мукачівець обрав для збуту місцевість поблизу одного з місцевих супермаркетів.

Постачання бойових припасів в області вдалося припинити завдяки вчасній реакції правоохоронців. Вони затримали зловмисника «на гарячому». Увесь «товар» з місця події вилучили та скерували на дослідження експерту, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Закарпатцеві вже обрали запобіжний захід. Попри доводи прокурора щодо необхідності тримання особи під вартою, суд застосував до чоловіка цілодобовий домашній арешт. Вирішується питання щодо оскарження вказаного рішення в апеляційному порядку.

Досудове розслідування здійснює Мукачівське районне управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост