Гороскоп на тиждень з 15 по 21 травня

Астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Гороскопом на цей тиждень поділилася ТСН.

Овен

Очікуються великі витрати, але й прибутки помітно збільшаться. У вас буде можливість завершити найскладніші проекти та допомогти своїм колегам.

Телець

Гроші надходитимуть із різних джерел, але підприємці мають бути готовими до жорсткої конкуренції. Бізнес або кар’єра може бути під загрозою через те, що вас оточують нечесні партнери.

Близнюки

У любовній сфері все стабільно. Зараз ви більше захоплені роботою, але самотнім Близнюкам варто звернути увагу на знайомого, який давно відчуває до вас симпатію.

Рак

Тиждень підходить для укладання шлюбу, сімейних урочистостей, поїздок на відпочинок або до батьків. Зірки вам відкрито кажуть – беріть ініціативу у свої руки та пропонуйте керівництву нововведення.

Лев

Цей тиждень принесе вам довгоочікувані результати, незважаючи на всю протидію конкурентів. У бізнесі зараз найкращий час, щоб розширюватись та зайнятися пошуком нових інвесторів.

Діва

Зараз найкращий час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності і отримати підвищення.

Терези

Ваші стосунки пройдуть випробування на міцність. Непростий період як для романтичних партнерів, так і людей, які давно одружені. Освіжити взаємини допоможуть спільні прогулянки на природі та подорожі.

Скорпіон

Можливі проблеми зі здоров’ям у літніх батьків та розбіжності з дітьми. Зараз сперечатися абсолютно марно, тому краще перечекайте негативний період.

Стрілець

Вам доведеться зробити найскладніший вибір. Можливі й несподівані перевірки, що вплинуть на реалізацію задуманих планів.

Козеріг

На вас чекає жорстка конкуренція та невеликий нервовий стрес. Зірки підготували вам різні операції з нерухомістю і не виключено, що доведеться залучити гроші збоку.

Водолій

Не сидіть на місці, якщо хочете добре заробити. Ви маєте великий потенціал для збільшення доходів, але в любовних справах удача не буде на вашій стороні.

Риби

Очікуються події у особистому житті. Будьте об’єктивними у розмові з коханою людиною, щоб повністю зрозуміти її почуття. Самотні Риби матимуть шанс зустріти унікальну людину.

ЗакарпатПост