Постійний благодійний проєкт Line-Up

Pin-Up команда – об’єднання волонтерів та професіоналів для допомоги постраждалим від війни Українцям. У чому саме полягає благодійність Pin-Up та як потрапляє до постраждалих, далі в матеріалі.

Війна не оминула жоден будинок, жодного українця, тому багато родин опинилися у складній життєвій ситуації і без засобів для існування. Щоб уникнути кризової ситуації та масового голоду, стали створюватися благодійні фонди, об’єднувалися в групи волонтери, надсилалася допомога з-за кордону з метою стабілізації економіки в Україні. Так утворився гуманітарний проєкт Line-Up, започаткований керівництвом фонду Pin-Up Foundation. Компанія не захотіла залишатися осторонь і вирішила допомогти українцям у їхній біді, доставляючи гуманітарні набори до прифронтових зон.

Хто може розраховувати на допомогу Line-Up

Найбільше страждають від російської агресії прикордонні зони та області. Тому благодійність Pin-Up спрямована насамперед у прифронтові регіони – туди, де існує постійна потреба у продуктах харчування та інших товарах, речах першої необхідності. Люди, які залишилися без роботи, не можуть прогодувати сім’ї. Заводи закриваються, підприємства евакуюються, робочі місця знищуються, тому мешканці прикордонних районів змушені звертатися за допомогою до благодійників.

Йдеться про такі області:

•             Миколаївська;

•             Харківська;

•             Херсонська;

•             Запорізька;

•             Чернігівська;

•             Сумська.

Pin-Up команда дуже відповідально підходить до виконання своєї роботи. Серед волонтерів лише професіонали, які надають допомогу населенню України на постійній основі. Вони закуповують продукти, засоби особистої гігієни, техніку, медикаменти і формують гуманітарні набори для українців, які їх потребують. На досягнутому фонд Pin-Up зупинятись не збирається. Волонтери продовжують шукати додаткові способи видобутку коштів для збільшення розміру допомоги людям, які опинилися в біді. Найчастіше йдеться про вимушених переселенців, які залишили своє постійне місце проживання та перемістилися до іншого регіону.

Pin-Up Foundation – благодійність для Харків’ян

Враховуючи той факт, що Харків розташований дуже близько до Росії, він зазнає обстрілів частіше за інші міста. У зв’язку із цим у місті часто немає електрики. Щоб дати можливість харків’янам зарядити телефони та зігрітися під час холодів, було ухвалено рішення обладнати для міста 5 пунктів обігріву у рамках благодійної акції від команди Pin-Up. І це дуже важливе рішення.

Саме Pin-Up проєкт Line-Up відгукнувся на запит допомоги від мера Харкова. В результаті було закуплено обладнання для забезпечення п’яти пунктів обігріву, які можуть відвідувати усі охочі. Представники проекту закупили прожектори, конвектори, печі, генератори, аптечки, термопот, грілки.

З самого початку війни фонд Пін Ап вирішив взятись за допомогу громадянам України щоб пережити складні часи. В результаті було створено проєкт Line-Up з метою задоволення нагальних потреб громадян України. Кожен клієнт, який запускає слот і бажає виграти, повинен розуміти, що частина грошей із виграшу або програшу вирушає на благодійність.