На Поштовій площі із квітів відтворили герб Ужгорода

Літні квіти продовжують висаджувати в Ужгороді комунальні служби. На міських клумбах на вулицях Богдана Хмельницького, Миколи Бобяка, Тиводара Легоцького і Марії Заньковецької, Возз’єднання, а також на площах Шандора Петефі та Георгія Кірпи уже квітнуть газанія, пеларгонія, сульфінія, сальвія, біденс.

Передплатіть газету ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я на своїй пошті ❤️ індекс 89266 ❤️ реклама в газеті 067 666 90 90

Окрім літніх рослин, комунальники висадили в місті й багаторічні – тую, ялинку блакитну низькорослу, ялівець козацький, бересклет.

У клумбі на площі Поштовій днями відтворили герб Ужгорода із агератума синього, помаранчевих чорнобривців, вербени синьої. Квітнуть тут й алісум білий та сульфінія червона.

На площі Народній в одній клумбі сформували вишиванку із агератума, жовтих чорнобривців, вербени синьої, колеуса зеленого, алісума білого, бегоній – червоної та білої, а в іншій – Прапор України, який квітне агератумом, тагетесом жовтим, лобелією синьою, колеусом зеленим, аліусом білим, герберою, бегонією червоною, сульфінією, вербеною.

Розпочали працівники комунальної служби оновлювати і найдовшу міську клумбу на проспекті Свободи – тут посадять різнокольорову сульфінію низькорослу повзучу, яка гармонійно доповнить багаторічні рослини, які висадили минулого року.

На інших клумбах Ужгорода також висаджуватимуть рослини – як літні квіти, так і багаторічні насадження, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост