Як подовжити молодість: найкращі косметичні засоби

Краса і молодість для жінки — це не просто слова. Це її капітал. У сучасних жінок, попри швидкий ритм життя та стреси, є можливість зберегти шкіру молодою якнайдовше. Йдеться про косметику, що допомагає підтримувати нормальний стан шкіри, наповнювати її необхідними поживними речовинами. Косметичні засоби дуже різноманітні, тому як кожен тип шкіри потребує окремого підходу.

Щоденний догляд за обличчям — це ціла система процедур, ретельне виконання яких дає результат на роки. Доглядати за шкірою обличчя потрібно з юного віку. Спочатку визначають тип своєї шкіри, а потім підбирають косметику з догляду. Бренд Yves Rocher спеціалізується на виготовлені ефективних косметичних засобів, що створені з природних компонентів.

Різноманіття косметичних засобів

Догляд за обличчям — комплекс дій, що виконують у визначеній послідовності. Як правило, процедури проводять вранці та ввечері. Шкіра обличчя потребує очищення, зволоження та захисту. Для цього було створено такі різновиди косметичної продукції:

молочко, гелі та пінки для вмивання;

лосьйони та міцелярна вода;

тоніки;

засоби для зняття макіяжу;

скраби та маски;

сироватки;

креми для ділянки навколо очей;

денні та нічні креми для обличчя.

Кожен засіб виконує свою конкретну функцію та підходить для визначеного типа шкіри. Важливо правильно підібрати косметику, щоб здобути оптимальний результат. Вибір косметичного засобу залежить також від віку. Підліткам актуально позбутися чорних цяток та зайвого жирного блиску. Зріла шкіра потребує зволоження, колагену та попередження появи зморшок.

Етапи догляду

Доглядові процедури за допомогою різних косметичних засобів потребують регулярності. Шкірі потрібна ретельна увага, тому просте вмивання водою залишаємо в далекому минулому. Які дії виконуються вранці:

очищення жирної та нормальної шкіри за допомогою гелів чи пінок, а сухої — молочком;

тонізація — відновлення нормального pH балансу;

нанесення сироватки;

крем для захисту та зволоження.

Тепер на підготовану шкіру можна наносити макіяж. Вечірні процедури також проводяться у певному упорядкуванні. Обличчя потребує очищення від декоративної косметики, пилу та поту. Не варто пропускати етап нанесення тоніка для кращого сприйняття нічного крему. Ввечері наносять крем навколо очей.

Крім таких щоденних процедур, як мінімум раз на тиждень додатково проводять глибоке очищення скрабами, а також наносять поживні маски для обличчя. Доглядайте за шкірою за допомогою косметики Yves Rocher та пізнайте секрети французської вроди.