Питання забезпечення дровами  негазифікованих громад Ужгородського району  – залишається актуальним

В Ужгороді пройшла нарада голови Ужгородської РДА Юрія Гузинця з головами громад, а також на зустрічі були присутні в.о. директора Ужанського національного природного парку Ярослав Шукаль і директор філії Ужгородське лісове господарство ДП «Ліси України» Руслан Содолінський.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив Юрій Гузинець.

«Не порозуміння між громадами району, держлісгоспом та Ужанським нацпарком, халатне відношення посадовців до виконання своїх обов’язків та низка інших суб’єктивних причин у попередні роки призводили до того, що дрова поставлялися не вчасно, хоча тендерні процедури були проведені в строки, а відтак – виникали конфлікти, в яких ніхто не хотів розбиратися та йти на компроміс.

Час це змінити. Важливим фактором підготовки до опалювального сезону є злагоджена робота всіх відомств та гілок влади. Що ж маємо на сьогодні:

✔️процедура купівлі паливних дров для населення стала максимально зручна – розрахуватися за придбані дрова можна у будь-якому лісництві;

✔️ ще цього тижня відбудеться засідання Науково-технічної ради Ужанського нацпарку на якому будуть погоджені ліміти використання природних ресурсів на природно-заповідній території.

✔️ напрацювали певні пропозиції щодо забезпечення дровами сімей військовослужбовців, які подамо на розгляд до Закарпатської ОВА та керівництва ДП «Ліси України».

Хоча за вікном  весна і тільки нещодавно ми пройшли найважчий опалювальний сезон,  саме зараз час подбати про підготовку до наступного.  Необхідно співпрацювати та допомагати один одному, аби досягти спільної мети», – наголосив голова Ужгородської РДА.

ЗакарпатПост