В Ужгороді провели в останню путь загиблого за Україну Олександра Голубєва

Чин похорону відбувся на площі Народній, біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

 Із захисником прийшли попрощатися рідні, друзі та знайомі, вчителі, однокласники, міський голова Богдан Андріїв, його заступник Вадим Борець, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, депутати міської ради, військові, містяни.

Народився Олександр Олександрович Голубєв 17 грудня 1995 року в Ужгороді, де і прожив 27 років. Навчався у ЗОШ №20 – ліцей «Лідер», потім здобув фах за спеціальністю «бухгалтерський облік». Працював у службі таксі «Лайм Джет», на фірмі «Аляска», згодом на фірмі «Автонова». У 2022 році створив сім’ю, у нього народилася донечка.

На початку березня 2023 року був призваний на військову службу, а 26 травня, захищаючи Батьківщину, віддав своє життя, щоб його дитина і родина жили в мирі і злагоді, щоб Україна була вільною і незалежною.

Олександра згадують неймовірно світлою людиною, хорошим чоловіком, батьком і сином, який безмежно любив свою сім’ю, цінував друзів і знайомих, ділився радістю та оптимізмом.

У Героя залишилася дружина Валерія, донька Еліна, мати Катерина та брат Кирил. Сім’ї передали пам’ятний лист від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

Поховали Олександра Голубєва з усіма військовими почестями на Пагорбі Слави, повідомляє Ужгородська міська рада.

Вічна пам’ять і шана Герою! Співчуття рідним і близьким захисника…

ЗакарпатПост