Закарпатська митниця лідирує в турнірі з міні-футболу на першість області

З метою популяризації футболу та підвищення спортивної майстерності, фізичної загартованості та зміцнення здоров’я, 23 червня, на стадіоні «Авангард» відбувся Чемпіонат з міні-футболу серед колективів правоохоронних та контролюючих органів на першість Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Серед учасників – збірні команди від Закарпатської митниці, регіональних управлінь Нацполіції, СБУ, ДСНС, патрульної поліції, податкової, судової охорони, прокуратури, Апеляційного суду, Державного департаменту з питань виконання покарань, Нацгвардії, Мукачівського та Чопського прикордонних загонів.

Тож, за результатами поєдинків, а їх закарпатські митники успішно здолала з командами Державного департаменту з питань виконання покарань, Мукачівським прикордонним загоном, ДСНС, вийшовши у півфінал з прокурорами та у фіналі граціозно обіграли ДСНС з рахунком 1:0. 

Тож, призове 1 місце у турнірі посіла команда Закарпатської митниці, 2 місце –  управління ДСНС і третє – Головне управління Нацполіції, повідомляє пресслужба Закарпатської митниці.

Колектив митниці напередодні Дня митника щиро вітає своїх колег, які в чергове довели, що не мають рівних у спортивній майстерності з міні-футболу, регулярно займаючись фізичними заняттями та підтримуючи фізичну форму!

ЗакарпатПост