1 липня на Закарпатті попрощалися з полеглим Героєм Василем Гевці

Сьогодні знову скорботний день для всіх жителів Чинадіївської громади – прощання з Героєм Василем ГЕВЦІ.

Захисник поклав своє життя за Україну в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області 23 червня.

Чин відспівування був звершений в Свято-Покровському храмі села Обава на Мукачівщині.

З благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського чин відспівування у співслужінні духовенства мукачівщини, очолив благочинний району, протоієрей Дмитрій Феньов.

«Василь був енергійним і радісним, мав багато планів і мрій та не судилося…. Його смерть – не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. У Василя залишилися дружина, двоє дітей та сестра. Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі родини, які залишилися без Василя, він назавжди в їхніх серцях… Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині», – йдеться на сторінці Чинадіївської селищної ради.

Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшли жителі Чинадіївської селищної територіальної громади.

Вічна слава і світла пам’ять Герою!

фото Чинадіївської селищної ради

ЗакарпатПост