ДБР заблокувало на Закарпатті новий канал незаконного переправлення військовозобов’язаних до країн Європи

 Працівники ДБР та поліції викрили на Закарпатті ще одну групу, яка переправляла через кордон військовозобов’язаних. До неї входили мешканці Закарпаття, колишні та чинні правоохоронці.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Схема працювала наступним чином. «Клієнтів» привозили до обумовленого місця біля кордону, де далі їх переводили пішки в обхід пунктів пропуску. Інформацію про місця розташування прикордонників та час їхньої варти надавали правоохоронці. З однієї особи брали $5 – 10 тис.

28 червня двох осіб – батька та сина, затримали під час спроби перевести до Угорщини трьох чоловіків. За організацію переправлення одного зловмисники напередодні отримали $8 тис. на картку, ще $11 тис. за інших двох мали надійти після перетину кордону.

Під час обшуків було вилучено майже $40 тис., понад €15 тис., 5 авто, прилади нічного бачення, радіостанції, камуфляжні костюми, телефони та банківські картки, інформує Державне бюро розслідувань.

ЗакарпатПост