В Ужгороді з’явиться міні-скульптурка поліцейського

До Дня національної поліції України на території Управління патрульної поліції у місті Ужгороді встановлено закладний камінь до майбутньої скульптурки поліцейського під назвою «Артилерія перемог».

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Ідея належить професору УжНУ, туризмознавцю і військовому ЗСУ Федору Шандору. За його словами, це буде вже 60-та міні-скульптурка у місті над Ужем, інформує Закарпатська обласна рада.

З нагоди свята поліцейських вітали представники міської та обласної влади, духовенство та керівники. Ряд патрульних отримали відзнаки та нові спеціальні звання. З фронту до поліцейських звернувся і їх керівник Валерій Найман.

У свою чергу, голова облради Володимир Чубірко побажав полісменам наснаги, витримки, повертатися неушкодженими із завдань та і надалі гідно представляти державу у контакті з громадянами.

Відтак, з нагоди професійного свята за сумлінну службу та вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю голова облради вручив подяки Іванні Кузенко, інспектору управління патрульної поліції у Закарпатській області, старшому лейтенанту, Фелдешу Івану, завідувачу сектору забезпечення управління та Скунцю Анатолію, капітану поліції, командиру роти №1 батальйону управління патрульної поліції у Закарпатській області.

ЗакарпатПост