Журналіст та прес-офіцер 128-ї бригади Ярослав Галас увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Ярослав Галас у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Ярослав Галас із тих, кого повномасштабна війна повернула з певного, не добровільного, але самостійно обраного  застою у стрій надзвичайно активного життя і роботи.

Журналіст багатьох регіональних та всеукраїнських видань, постійний автор резонансних розслідувань у «Дзеркалі тижня», завдяки «спорідненості душ» із генералом міліції Геннадієм Москалем ще у 2014 році опинився його речником у Луганській ОДА. Згодом став уже заступником Москаля – голови Закарпатської ОДА, а після  відставки  генерала – виконуючим обов’язки керівника області.

Після політичних перестановок на закарпатському олімпі Галас почувався непросто – критикував наступників, а за це стріли летіли і в його бік.

Із початком повномасштабного вторгнення учасник попередніх бойових дій став керівником пресслужби 128-ї бригади.

Пекельна робота  на найважчих ділянках фронту без відпусток і відпочинку повернули Ярослава до того, що є для нього органічним, де він у рідній стихії – журналістики. Усі його публікації та участь у різних інших медійних жанрах знову надзвичайно цікаві, з увагою до дрібних, але ключових деталей, із власним особливим «почерком».

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост