Відбудова Херсонщини: Закарпаття долучається до відновлення регіону

Відбудова постраждалої будівлі в межах прокєту «Пліч-о-пліч».

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

На правобережжі Херсонської області ремонтні бригади з різних регіонів беруть участь у відновленні 26 населених пунктів, які постраждали внаслідок бойових дій або були окуповані рф.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та Офіс президента, пише Громадське.

У межах ініціативи «Пліч-о-пліч» передбачається відновлення понад 3,5 тисячі об’єктів, зокрема осель, закладів освіти та культури, а також іншої інфраструктури. Так, учасники прагнуть створити умови для повернення місцевих жителів.

Олександр Прокудін повідомив, що в межах ініціативи ремонтні бригади з різних куточків країни, здебільшого на волонтерських засадах, долучаються до відбудови Херсонської області. Зокрема, Вінниччина відновлює смт Калинівське, Волинь – село Благодатівка, Дніпропетровщина – села Ольгине, Старолісся, Бобровий Кут, Житомирщина – село Трифонівка, Закарпаття – села Новопавлівка та Олександрівка, Івано-Франківщина – село Давидів Брід, Кіровоградщина – село Мала Олександрівка, Львівщина – села Нова Зоря, Таврійське та смт Біла Криниця, Одещина – села Киселівка, Благодатне та Новодмитрівка, Полтавщина – село Чкалове та Правдине, Рівненщина – села Заградівка, Орлове та Кочубеївка, Тернопільщина – смт Архангельське, Хмельниччина – смт Високопілля, Черкащина – села Новопетрівка та Іванівка, Буковина – село Новомиколаївка.Ремонтні бригади з цих регіонів беруть участь в проєкті здебільшого на волонтерських засадах.

Ініціатива «Пліч-о-пліч» є частиною національної програми інфраструктурного відновлення We build Ukraine, до якої Україна закликає долучитися і міжнародних партнерів.

ЗакарпатПост