Молодик зґвалтував 15-річну дівчину, погрожуючи пістолетом

На Хмельниччині працівники поліції затримали підозрюваного у розбійному нападі та зґвалтуванні неповнолітньої.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Слідчі Шепетівського райуправління поліції ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу відносно 23-річного чоловіка, який, погрожуючи пістолетом, вчинив розбійний напад та зґвалтував десятикласницю з Шепетівки.

Ввечері, зловмисник напав на 15-річну дівчину прямо на вулиці. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, спочатку зґвалтував школярку, а потім відібрав 200 гривень, які дівчина мала при собі, інформує Поліція Хмельницької області.

Працівники Шепетівського райуправління поліції оперативно відреагували на вчинення злочину та упродовж доби встановили особу нападника. Ним виявився 23-річний чоловік, який у скоєному зізнався та видав правоохоронцям стартовий пістолет «SUR 2608 9 мм», яким залякував потерпілу. Наразі підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику оголосили підозру за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування неповнолітньої особи) та ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі внесли клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

фото ілюстративне

ЗакарпатПост