Преосвященний владика Ніл увійшов до видання «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Цьогоріч, у рейтингу впливових людей 2023 року Преосвященний владика Ніл, Адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії.

Очолювати Мукачівську греко-католицьку єпархію дуже відповідально, оскільки за нею вже 252 роки канонічної історії – відтоді тут правило понад двадцять єпархів.

Владика Ніл – чи не перший за всю історію ужгородський єпископ, що і сам народився в Ужгороді, є плоттю від плоті закарпатського люду. За неповні три роки його самостійного правління єпархія далі зміцнюється, тут 408 громад, 300 священиків, продовжує діяти духовна академія, ряд благодійних фондів.

Серед особистих діянь владики – архієрейські служби, участь у похоронах закарпатських воїнів, організація хресних доріг за мир в Україні, численні волонтерські акції, регулярні зустрічі з семінаристами, ченцями і панотцями, візитації до парафій, підтримка міцних зв’язків із зарубіжними братами во Христі, інтерв’ю для закарпатської і всеукраїнської преси.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси, та замовити за телефоном: 050 888 50 50

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост