Закарпатський клінічний центр нейрохірургії та неврології втратив на війні захисників – Івана Буцка та Володимира Вудмаска

Колектив ОКЦНН у скорботі. Два наших працівника — талановиті, чуйні та завжди усміхнені лікарі з команди фізичної та реабілітаційної медицини Володя та Ваня у перші ж дні повномасштабної війни пішли добровольцями на фронт. Обидва вони фельдшери за освітою і розуміли, що їхні знання та вміння потрібні зараз там, де найскладніше.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Обидва встигли попрацювати медичними братами відділення анестезіології та інтенсивної терапії й відділенні цереброваскулярної патології, Іван обіймав і посаду старшого медбрата у реанімації. Згодом хлопці приєдналися до команди фізичної та реабілітаційної медицини — Володимир працював асистентом фізичного терапевта, а Іван – асистентом ерготерапевта.

Хлопці обрали своєю місією служіння людям і віддали за нас із вами життя.

Володя житиме не лише у нашій пам’яті, а й у двох своїх синах: трирічному Іллі та 6-річному Михайлі. Обіймаємо серцем дружину Ганну – нашу колегу, з якою вони й познайомилися у стінах ОКЦНН, кумів, що працюють у нашому колективі, а також усіх рідних та близьких.

Ваня всміхатиметься до світу через свою донечку Ксенію, якій невдовзі виповниться 2 роки. Висловлюємо щирі співчуття дружині Марині та усім родичам і друзям.

Працювати з вами було за честь. Пишаємося вами. Вічна пам’ять, коллеги!», – йдеться у дописі Uzhhorod Neurosurgery.

ЗакарпатПост