Полковник, керівник центру підготовки населення до національного спротиву Юрій Бєляков увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Юрій Бєляков у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Ветеран Афганістану, очільник різноманітних державних структур, депутат багатьох каденцій, нині  Полковник Збройних сил України Юрій Бєляков – один із невеликої кількості тих, ким пишається все Закарпаття (його всі давно вважають своїм, чого в області складно добитися), проти кого не знайдеться кривого слова, з ким за честь – вітатись та подавати руку. 

Офіцер з великої літери, патріот, військовий з великої літери, якого сміливо можна ставити в один ряд із Залужним, бо неодноразово доказав, що честь для нього – не порожній звук. Усе  своє життя він присвятив служінню Україні. Під час початку вторгнення росії в Україну Юрій Бєляков без сумнівів покинув усе і став добровольцем АТО, відтак був заступником командира 53 окремої механізованої бригади, опісля – військовим комісаром Одеського обласного військового комісаріату. У лютому 2022 року очолив новостворену 68-му окрему єгерську бригаду.

Крім Червоної Зірки – за війну в Афганістані, Юрій Бєляков високо відзначений в Україні. Нині він повний кавалер ордена Богдана Хмельницького – найвищого бойового ордена України, який присвоюється за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за вірність військовій присязі.

У квітні 2023 року Юрій Беляков офіційно очолив Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву. Мета центру – проведення занять з вогневої та тактичної, спеціальної фізичної підготовки, тактичної медицини, підготовки зв’язку, військової топографії та інженерної підготовки. Основний офіс центру знаходиться в Ужгороді, підрозділи – в Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Хустському, Тячівському та Рахівському районах. У подальших планах – відкриття філій центру у колишніх адміністративних районних центрах для ширшого охоплення населення.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост