В аварії на Мукачівщині травмувалося пʼятеро неповнолітніх дівчат та водій

Слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася напередодні у селі Залужжя Мукачівського району. Внаслідок аварії травми отримали водій мікроавтобусу та його пасажири – пʼятеро неповнолітніх дівчат.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

19 липня, близько 14:00 години на автодорозі «Мукачево-Рогатин» у межах села Залужжя Мукачівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції та експерти-криміналісти.

Поліцейські попередньо зʼясували, що водій мікроавтобусу рухався у напрямку міста Іршава. Чоловік не впорався з керуванням та допустив виїзд за межі своєї смуги руху на зустрічну, внаслідок чого допустив зіткнення з причіпом вантажного автомобіля «Volvo».

В результаті травми різного ступеню важкості отримали пʼятеро пасажирів мікроавтобуса – неповнолітні дівчата, віком 16 та 17 років. Усі наразі госпіталізовані до обласної дитячої лікарні. Окрім цього, травми отримав і водій мікроавтобусу, він також знаходиться у медзакладі.

За даним фактом слідчі поліції  відкрили кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Автомобілі  вилучені та поміщені  на спецмайданчик поліції.

У справі триває розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост