МВС оголосило в розшук міського голову Рахова

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук чинного мера міста Рахів (Закарпатська область) Віктора Медвідя.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Про це свідчить картка розшуку на сайті МВС.

Яп повідомляє УНІАН, чиновник “зник” 21 липня цього року. Його розшукує Рахівське відділення поліції Тячівського відділу ГУНП у Закарпатській області за підозрою у розтраті/привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем у великому розмірі (ч.4 ст. 191 ККУ) та службовому підробленні (ч. 1 ст. 366 ККУ).

За вказаними статтями чиновнику загрожує від п’яти до восьми років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю протягом трьох років. У картці розшуку зазначено, що на момент зникнення жодних обмежувальних заходів до Медвідя не застосовувалося.

Журналіст Віталій Глагола стверджує, що Віктор Медвідь вже близько трьох тижнів перебуває за кордоном.

“Ймовірно, він покинув Україну після того, як Бюро економічної безпеки у Закарпатській області провело розслідування за фактом привласнення 2,2 млн грн, отриманих в межах міжнародних грантових програм на будівництво реабілітаційного центру у Рахові. Тоді підозру оголосили двом особам – заступнику міського голови та генпідряднику”, – повідомив журналіст.

ЗакарпатПост