Закарпатські поліцейські долучилися до інформаційної кампанії у Всесвітній день протидії торгівлі людьми

У Всесвітній день протидії торгівлі людьми поліцейські Закарпаття спільно з представником Департаменту Управління дотримання прав людини НПУ та представниками Закарпатської жіночої громадської організації «Веста» провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями та гостями обласного центру. Перехожим роздавали листівки та спілкувались з ними.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Вчора, 30 липня, у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми у обласному центрі Закарпаття пройшли профілактичні заходи, до яких долучилися і поліцейські.

Метою акції було привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, підвищення рівня поінформованості громадян та протидії цьому явищу, повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Перехожим учасники заходи роздавали листівки, розповідали про допомогу, яку вони можуть отримати від держави, міжнародних організацій та громадських формувань.

Також правоохоронці  розповідали людям, які виїжджають за кордон, про ризики та способи захисту від торгівлі людьми, а також роздавали листівки з контактами для звернення за допомогою, якщо буде така потреба.

ЗакарпатПост