24 протоколи за порушення правил благоустрою в Ужгороді склали за минулий тиждень

Із них 19 – за несанкціоновану торгівлю на тротуарі, 2 – за відсутність технічного паспорту вивіски,  по одному – за відсутність паспорту відкритого літнього майданчика, за складування будматеріалів та за самовільно встановлений банер.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

Також складено 6 приписів, з них 2 приписи щодо добровільного демонтажу банеру та вивіски, 2 – для виготовлення відповідних дозвільних документів щодо відкритого літнього майданчика та технічного паспорту вивіски, а також по одному щодо покосу прилеглої території та відновлення елементу благоустрою.

У п’ятницю, 28 липня, працівники управління муніципальної варти разом із працівниками Національної поліції провели рейд, під час якого відпрацювали  місця стихійної торгівлі біля міських ринків – «Бородіна» (П’яний базар), «Білочка», «Зелений ринок», повідомляє Ужгородська міська рада.

На порушників склали протоколи за ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), які скерують на розгляд адміністративних комісій при виконавчих комітетах міських та сільських рад.

ЗакарпатПост