Закарпатський апеляційний суд знову відклав розгляд скарг у справі зґвалтування дівчинки

Про це повідомляє юридична компанія «Міллер», яка представляє інтереси потерпілої.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Суд перенесено на 3 серпня…

«І саме сьогодні обвинувачені залучили ще двох адвокатів, що,  ймовірно,  використали для затягування розгляду справи, оскільки адвокатам треба час, щоб  ознайомитися з матеріалами кримінального провадження.

Причини, з яких адвокатів не можна було залучити за більш ніж два місяці, які спливли з дня попереднього засідання, обвинувачені обґрунтували тим, що ніхто не хотів братись за справу.

Тому суд вже вдруге відклав розгляд справи. Вперше, 6 червня цього року, у день, що передує судовому засіданню їхній адвокат нібито захворів напередодні ввечері. Проте, цього разу суд відклав засідання всього на день та вже завтра почне розглядати справу, тому будемо тримати вас у курсі результатів судового засідання 03.08.2023.

Раніше Воловецький суд Закарпатської області звільнив кривдників від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки.

Цивільний позов було задоволено лише частково, за сексуальне насильство кожному обвинуваченому присудили сплатити всього-на-всього по 60 000 грн, саме у таку суму суд оцінив моральні та фізичні страждання дівчинки.

 Не погоджуючись з таким рішенням, представниками потерпілої було подано апеляційні скарги, якими просимо суд ухвалити новий вирок, засудивши обвинувачених до реального позбавлення волі та задовольнити цивільний позов у повному обсязі.

Нагадаємо, двоє 15-річних братів-близнюків та їхній 14-річний друг вчинили щодо неповнолітньої сексуальне насильство. Частину з того, що відбувалося в підвалі, хлопці знімали на мобільний телефон та пізніше відео знущань завантажили у соціальні мережі та показали однокласникам.

Інтереси потерпілої дівчинки представляють команда адвокатів:

адвокати Міллер: Наталія Баранова, Ілля Воробйов

Артем Крикун-Труш (Адвокатське бюро «Артема Крикуна-Труша „РОСТРУМ“»)

Роксолана Гера, Марта Змисла (Асоціація жінок-юристок України “ЮрФем”)», – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост