Через технічні перебої тимчасово не працюють пункти пропуску «Дзвінкове – Лонья», «Косино – Барабаш» та «Ужгород – Вишнє Нємецьке»

До уваги подорожуючих до Словаччини та Угорщини!

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Сьогодні вранці, 5 серпня, через технічні перебої в роботі електромережі на суміжній стороні тимчасово не працюють міжнародні пункти пропуску «Дзвінкове – Лонья», «Косино – Барабаш», що на кордоні з Угорщиною, та «Ужгород – Вишнє Нємецьке» на кордоні зі Словаччиною.

Після усунення проблем на угорській стороні українські митні та прикордонні служби відновили оформлення та пропуск транспортних засобів і громадян.

Закарпатська митниця повідомлятиме про відновлення роботи на словацькій стороні.

Звертаємося до подорожуючих при плануванні закордонних поїздок врахувати зазначену інформацію при перетині кордону в даному напрямку.

І як стало відомо, з 13 години, як повідомила суміжна сторона, з боку Словаччини відновлено роботу митного посту «Вишнє Нємецьке». Відповідно українські митні та прикордонні служби продовжили оформлювати транспортні засоби і громадян.

Принагідно інформуємо подорожуючих, що всі митні пости у зоні діяльності Закарпатської митниці працюють у штатному режимі.

ЗакарпатПост