Сьогодні День Повітряних Сил України

6 серпня, у День Повітряних сил Збройних сил України, оборонців неба привітали президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

– Уже понад 14 тисяч бойових вильотів нашої авіації за час війни. Кожен – це героїзм. Кожен – це результат для України. Кожен – це наближення нашої перемоги, – зауважив Володимир Зеленський.

Як пишуть Факти, Президент України подякував усім воїнам українських Повітряних сил – воїнам-авіаторам, зенітникам, фахівцям радіотехнічних військ.

Бойових побратимів привітав і головнокомандувач ЗСУ. Валерій Залужний подякував захисникам за стійкість, пильність та відданість справі захисту українського неба.

Перше вітання на адресу оборонців неба надійшло від командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука.

– Сьогодні День Повітряних сил… І я хочу подякувати усім вам! Усім, хто захищає небо від російського вторгнення! – звернувся до колег генерал-лейтенант.

Микола Олещук подякував усім українцям за стійкість, витримку та підтримку, партнерам – за допомогу.

Повітряні Сили знищили більше 3500 повітряних цілей ворога – 350 літаків та вертольотів, 1200 крилатих…. 24 – балістичні ракети…. понад 2000 безпілотників і 13 «неімєющіх аналогов» «Кинджалів».

Слава воїнам Повітряних Сил! Вічна слава і пам’ять загиблим Героям!

ЗакарпатПост